SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eastcoast Cheerleaders
Trygghet Respekt Utveckling Gemenskap

Fonder & Bidrag

 

Eastcoasts Aktivitetsfond 

Eastcoast Cheerleaders vill vara en förening för alla och vill inte att ekonomiska skäl ska vara ett hinder för att delta i verksamheten. Detta är grunden till att föreningen instiftat en aktivitetsfond, där aktiva och dess vårdnadshavare kan ansöka om bidrag till terminsavgiften. Ansökan om bidrag kan göras med maximalt 75% av terminsavgiften. Ansökan görs genom att mejla en kort beskrivning av sin situation till ekonomi@eastcoastcheerleaders.se, styrelsen fattar därefter beslut om bidrag. 

Fonden finansieras genom gåvor till fonden samt genom intäkt med 5% av föreningsförsäljningar och beslut om bidrag fattas så länge det finns medel i fonden.  

 

Majblomman 

Majblomman delar ut ekonomiskt stöd till barn i familjer där pengarna inte räcker till. Det kan handla om ett par fotbollsskor, ett barnkalas, avgiften till fritidsaktiviteter eller en jacka. Hur många barn som kan få hjälp beror på hur många majblommor som sålts.
Sök ekonomiskt stöd – Majblomman 

 

Föreningen FVO 

Föreningen FVO är en ideell förening som ger råd och hjälp till personer som befinner sig i en ekonomiskt utsatt situation. Du kan söka fondmedel till exempelvis barns aktiviteter eller andra behov, tandvård, glasögon, rekreation eller tillfälligt bidrag till löpande utgifter.
Föreningen FVO, till sökande (foreningenfvo.se) 

 

Global Grant 

Söktjänst med ett stort antal fonder där du kan söka gratis med hjälp av lånekort från biblioteket.
Stipendium och bidrag - Sök och lär dig mer på Global Grant 

 
Följ oss på sociala medier
Samarbeten