SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eastcoast Cheerleaders
Trygghet Respekt Utveckling Gemenskap

 

Eastcoast Cheerleaders erbjuder cheerleadingverksamhet för barn, unga och vuxna från 4 år och uppåt. Vi erbjuder både tränings- och tävlingsverksamhet. I dagsläget har vi ca 250 aktiva fördelade på 18 lag. Träningsverksamheten sker i nya Multiarenan i Åkersberga. 

 

Eastcoast Cheerleaders startade 1997 i Åkersberga. Vi är en idrottsförening under Svenska Cheerleadingförbundet (SCF). SCF bildades 1995 och är sedan i maj 2019 medlemmar i Riksidrottsförbundet.

 

Vår verksamhet präglas av vår värdegrund med ledorden:

Trygghet
Respekt
Utveckling

Gemenskap

Sommarläger 2023!
2023-05-26 16:03

För första gången anordnad Eastcoast Cheerleaders ett sommarläger som är öppet både för föreningens medlemmar och barn utifrån.
Finns det något bättre sätt att starta sitt sommarlov på?

Under tre dagar kommer vi att träna cheerleading (gymnastik, dans, hopp, bygg), leka lekar, ha tävlingar, hitta på egna cheerleadingprogram, pyssla och mycket mera.
Vi kommer både att träna alla tillsammans samt dela in alla deltagare i mindre grupper utifrån ålder och erfarenhet inom cheerleading.

Datum: 14, 15 och 16 juni
Var: Österåkers Multiarenan (Näsvägen 4)
Mat: Mellanmål och lunch ingår alla dagar
Medtag: Träningskläder, skor och vattenflaska
Ålder: Lägret riktar sig främst till barn födda 2016 – 2010
Tid: 9.00-15.00
Cheer-Fritids: Vi kommer även att ha coacher på plats mellan 07.30-9.00 samt 15.00-16.30 för de som vill och behöver. Under dessa tider kommer vi att ha en lite lugnare miljö. Ni anger i anmälan om ni kommer att utnyttja Cheer-Fritids antingen på morgonen och/eller under eftermiddagen så vi kan planera denna verksamhet på bästa sätt. 

Kostnad:
1600 kr
Avbokningsregler:
Vid avbokning innan 13 juni betalas avgiften tillbaka men med ett avdrag för administration på 200 kr.

Då vi vet att en del kommuner har sin skolavslutning onsdagen den 14 juni finns det för dessa barn möjlighet att välja 2 dagar (15 och 16 juni) vid bokningen.
Kostnaden blir då 1100 kr.

Någon vuxen som har möjlighet att hjälpa till?

Vi vill jättegärna kunna anordna detta läger men vi står för tillfället lite kort om vuxna som kan vara på plats och hjälpa coacherna om någon situation skulle uppstå. Vi skickar därför ut frågan till er om det finns några som kan vara på plats och vara lite stand-by om lite hjälp skulle behövas?

Följande pass behöva tillsättas alla dagarna:
Klockan 07.30-12.00 - 2 personer
Klockan 11.30-16.30 – 1 person


Ni kan anmäla er till ett eller flera pass och som tack för hjälpen får ni en reducering på lägrets avgift med 250 kr/pass.
Vi arbetar mycket med trygg idrott och av den anledningen behöver alla vuxna som ska vara på plats visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan lägrets start.
Senast fredag 2 juni behöver vi veta vem/vilka som kan hjälpa till som vuxen på plats.


Kontakta kansliet vid frågor eller om ni vill anmäla er som vuxen på plats:
kansli@eastcoastcheerleaders.se

För information kan lägret ställas in vid för få deltagare eller avsaknaden av vuxna men då återbetalas hela avgiften.


Sista anmälningsdag 7 juni. Begränsat antal platser!
Länk för anmälan:  Bokning - Eastcoast Cheerleaders - SportAdmin

HOPPAS VI SES! :D 

Prova på cheerleading
2023-05-23 21:02

Den 3/6 bjuder vi in dig som är intresserad av att börja på cheerleading till ett prova på-tillfälle i Multiarenan. Du kan välja mellan tre olika tider.

Läs mer och anmäl dig här:

 

Anmälan Prova på

Eastcoast Cheerleaders vårshow
2023-05-23 09:23

Varmt välkommen till Eastcoast Cheerleaders vårshow!

Ett tillfälle då föreningens alla lag får visa upp vad de lärt sig under året. Bjud in familj, släkt och vänner och kom och heja på våra fantastiska aktiva!

Showen är den 27 maj 2023 i Multiarenan, hall Ljusterö kl. 12:00.

Insläpp från 11.15 - passa på att köpa fika och rosor från föreningens lag Sapphire som samlar in pengar för att tävla the Summit i USA nästa år. 

Biljetter hittar du här: https://billetto.se/e/ecc-varshow-2023-biljetter-835856            

Notera att det finns begränsat antal platser att parkera på så åk gärna kommunalt (station Åkers Runö) eller samåk.

Rotary-stipendium till Årets unga ledare
2023-04-29 09:33
Vår alldeles fantastiska Emma Vollsäter har vunnit Rotary-priset: Årets unga ledare för sitt enastående engagemang och ledarskap inom Eastcoast cheerleaders!
 
Genom sitt arbete har hon visat stor passion för att hjälpa barn att utvecklas inom cheerleading samtidigt som hon agerar som mentor och förebild för sina aktiva. Hennes hängivenhet och engagemang har resulterat i att många unga aktiva har känt sig inspirerade och motiverade att nå sina mål och samtidigt har hon inspirerat flera barn att söka sig till cheerleading.
 
Rotary-priset som Emma har vunnit erkänner hennes betydande insatser inom barnidrotten och hennes enastående ledarskap inom Eastcoast Cheerleaders. Genom att vinna priset har hon visat att hennes engagemang och passion för att hjälpa andra har gjort en verklig skillnad.
 
Emma har besökt Rotary och delat med sig av sin kunskap och erfarenhet genom att föreläsa om ledarskap för klubbens medlemmar.
 
Emma Vollsäter är en sann inspirationskälla för unga tjejer och ledare överallt, och hennes prestationer är ett bevis på vad som är möjligt när man har passion, engagemang och en stark vilja att hjälpa andra.
Vi välkomnar Pirates till Eastcoast!
2023-04-13 09:42

Vill du börja träna cheerleading innan sommaren? På lördag startar vårt nya lag Pirates, ett åldersblandat lag för de som vill komma igång och träna innan sommarlovet. Än finns det möjlighet att anmäla sig, länk till anmälan i bion

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Följ oss på sociala medier
Samarbeten