SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eastcoast Cheerleaders
Trygghet Respekt Utveckling Gemenskap
IRON

Välkommen till Iron!

Iron är ett vuxenlag som har funnits i ca 2 år. Laget består av ca 10 aktiva som har olika lång erfarenhet av cheerleading. Ingen förkunskap behövs för att börja i laget och vi välkomnar nya lagmedlemmar med öppna armar - både kvinnor och män.

Målet är att ha roligt och att utvecklas inom cheerleadingens alla moment utifrån sina egna förutsättningar. 

Nytt för säsongen 2023-2024 är att vi planerar att tävla för första gången (våren 2024), men det  går också bra att bara träna. Vi kommer även att delta på föreningens shower i slutet av varje termin. 


Vi har en gemensam träning i veckan (söndagar) samt ytterligare en träning varje vecka för de som kan/vill (onsdagar) för lite mer individuell träning. Utöver det har vi även några extra-träningar varje termin.  

 

Laget riktar sig till dig som är 18 år och äldre men för att få tävla med laget i klassen Masters som Iron innefattar krävs det att du är 25 år och äldre. 
Vi kan lämna friskvårdskvitto om det önskas. 

 

För lagspecifika frågor kontakta coacherna för laget genom att mejla deras lag-mejl så återkommer dom så snart de har möjlighet. För att veta mer om övriga verksamheten kontakta kansliet. 

 

Träningstider: 
Onsdagar 18.30-19.30  (Österåkers Multiarena - Hall Ingmarsö Vänster) 

Söndagar 17.00-19.00 (Österåkers Multiarena - Hall Ingmarsö Höger) 

Coacher:
Agnes L, Ella S 
Mejladress: iron@eastcoastcheerleaders.se

 

Vill du bli en del av Iron?
Välkommen att göra en intresseanmälan på följande länk så kontaktar vi dig 

Eastcoast Cheerleaders

 

 

 

 

 

 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Följ oss på sociala medier